Приготування страв з макаронних виробів

Додано: 15 лютого 2022
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 65 разів
10 запитань
Запитання 1

Макаронні вироби перед приготуванням...?

варіанти відповідей

Перебирають, розламують, промивають

Сортують, промивають

Перебирають, просіюють

Запитання 2

Якими способами готують макаронні вироби?

варіанти відповідей

Зливним та заливним

Заварний та зливним

Зливним та не зливним

Запитання 3

Скільки води необхідно для приготування макаронних виробів зливним способом?

варіанти відповідей

10 л на 1 кг

5 л на 1 кг

2,2-3 л на 1 кг

Запитання 4

Скільки води необхідно для приготування макаронних виробів не зливним способом?

варіанти відповідей

5 л на 1 кг

2,2- 3 л на 1 кг

3,3-5 л на 1 кг

Запитання 5

Макаронні вироби промивають?

варіанти відповідей

Гарячою водою

Теплою водою

Холодною водою

Запитання 6

Воду для приготування макаронних виробів солять...?

варіанти відповідей

Перед засипаний макаронних виробів

Вкінці варіння

За бажанням

Запитання 7

Чи можна використовувати відвар з макаронних виробів?

варіанти відповідей

Так. Для приготування супів та соусів

Ні, він не придатний для використання

Так, після спеціальної обробки

Запитання 8

При приготуванні макаронних виробів не зливним способом, вкінці варіння їх заправляють?

варіанти відповідей

Соусом

Маслом, або жиром

Цукром, або сметаною

Запитання 9

Який термін реалізації страв та гарнірів з макаронних виробів?

варіанти відповідей

1 година

2 години

5 годин

Запитання 10

Приготування макаронних виробів не зливним способом використовують?

варіанти відповідей

Як самостійну страву

Для приготування супів

Для запечених страв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест