«Приготування страв з овочів і грибів»

Додано: 12 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 522 рази
12 запитань
Запитання 1

1.    В залежності від теплової обробки овочеві гарячі страви бувають:

варіанти відповідей

відварні, смажені

тушковані, припущені

карамелізовані, бланшовані

Запитання 2

До картопляного пюре додають:

варіанти відповідей

масло вершкове

олію

молоко

Запитання 3

В картопляне пюре додають молоко:

варіанти відповідей

 холодне

 кипляче

тепле

Запитання 4

Щоб зберегти вітамін С в овочах, їх краще варити:

варіанти відповідей

при закритій кришці

при відкритій кришці

Запитання 5

Овочі які мають зелений колір варять у:

варіанти відповідей

великій кількості води

з відкритою кришкою

в малій кількості води

Запитання 6

До складу комбінованого гарніру входять:

варіанти відповідей

один вид овочів

два

п′ять

Запитання 7

Зберігати обчищену картоплю у воді рекомендовано не більш:

варіанти відповідей

2 години

5 годин

1 добу

Запитання 8

Готують страви і гарніри з овочів у:

варіанти відповідей

овочевому цеху

холодному цеху

у соусному відділенні гарячого цеху

Запитання 9

Для приготування картоплі фрі картоплю нарізають:

варіанти відповідей

соломкою

часточками

кубиками

Запитання 10

Картоплю нарізають соломкою для:

варіанти відповідей

картоплі пай

 фрі

по-домашньому

Запитання 11

Страви з овочів відрізняються від гарнірів з овочів:

варіанти відповідей

виходом на порцію

технологією приготування

подачею

Запитання 12

Крохмаль, який є в овочах при нагріванні:

варіанти відповідей

 карамелізується

клейстеризується

денатурується

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест