«Приготування страв з яєць та сиру»

Додано: 12 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 105 разів
12 запитань
Запитання 1

   По тепловій обробці страви з яєць бувають:

варіанти відповідей

смажені

 запечені

тушковані

Запитання 2

По тепловій обробці страви з сиру бувають:

варіанти відповідей

відварні

тушковані

запечені

Запитання 3

Під час теплової обробки білок і жовток:

варіанти відповідей

клейстеризуються

зсідаються

денатуруються

Запитання 4

Тривалість варіння яєць «в мішечок»:

варіанти відповідей

2-3 хвилини

7-8 хвилин

4-5 хвилин

Запитання 5

Тривалість варіння яєць в круту:

варіанти відповідей

8-10 хвилин

11-12 хвилин

4-5 хвилин

Запитання 6

Для варіння яйця закладають у:

варіанти відповідей

холодну воду

теплу

киплячу

Запитання 7

Яйце «пашот» - це:

варіанти відповідей

зварене без шкаралупи

в круту

рідкі

Запитання 8

У яєць зварених «в мішечок» білок і жовток:

варіанти відповідей

напіврідкий

повністю загусають

рідкі

Запитання 9

При варінні яєць без шкаралупи у воду додають:

варіанти відповідей

цукор

 оцет

сіль

Запитання 10

Пряженя відрізняється від омлетів:

варіанти відповідей

вмістом молока

вмістом борошна і сметани

подачею

Запитання 11

Смажать яєчні страви при t:

варіанти відповідей

180 - 200оС

140 - 160оС

100 - 110оС

Запитання 12

До смажених страв з сиру відносяться:

варіанти відповідей

сирники, сирні кільця

запіканка, ліниві вареники

бабки, пончики

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест