Приготування страв з прісного тіста

Додано: 7 березня
Предмет: Трудове навчання
19 запитань
Запитання 1

Для приготування тіста використовують борошно...

варіанти відповідей

житнє

вівсяне

пшеничне

горохове

Запитання 2

Прісне тісто готують з такої сировини:

варіанти відповідей

борошно,вода,сіль,яйця

борошно,молоко,масло,яйця

борошно,вода,маргарин

Запитання 3

Прісне тісто використовують для приготування:

варіанти відповідей

вареників,галушок,пельменів

вареників,хліба,булочок

галушок,пиріжків,булочок

Запитання 4

Якої густоти повино бути тісто для вареників?

варіанти відповідей

рідке

густе

середньої густоти

Запитання 5

Тісто для вареників перед фомуванням витримують

варіанти відповідей

20-30 хв

40-60 хв

30-40 хв

Запитання 6

Тісто для локшини витримують перед формуванням

варіанти відповідей

20-30 хв

30-40 хв

60 хв

Запитання 7

Скільки часу витримують тісто для галушок?

варіанти відповідей

20-230 хв

30-40 хв

15-20 хв

Запитання 8

Яку кількість вареників подають на порцію?

варіанти відповідей

4-6 шт

2-3 шт

7-8 шт

Запитання 9

Яку кількість пельменів подають на порцію?

варіанти відповідей

10-12 шт

5-10 шт

14-15 шт

Запитання 10

Якої густоти має бути тісто для приготування галушок?

варіанти відповідей

рідке

в'язке

густе

Запитання 11

Для млинчиків з м'ясом, сиром тісто підсмажують

варіанти відповідей

з одного боку

з двох боків

зовсім не підсмажують

Запитання 12

М'ясну начинку готують

варіанти відповідей

двома способами

одним способом

трьома способами

Запитання 13

Для в'язкості в м'ясну начинку додають

варіанти відповідей

яйця

бульйон м'ясний

соус білий

Запитання 14

Приготування начинки ліверної печінку

варіанти відповідей

варять

припускають

смажать

Запитання 15

Підготовлену капусту для начинки зі свіжої капусти смажать у жаровій шафі при температурі

варіанти відповідей

160-180С

180-200С

200-220С

Запитання 16

Який інгрідієнт не кладуть в тісто для млинців?

варіанти відповідей

молоко

яйця

мука

повидло

Запитання 17

Тісто для млинців повинно мати консистенцію

варіанти відповідей

рідке як сік

густе як сметана

як вершки

Запитання 18

Яку рідину небхідно використовувати для замішування млинцевого тіста?

варіанти відповідей

гарячу

теплу

охолоджену

Запитання 19

Як готують млинцеве тісто?

варіанти відповідей

тільки у збивальних машинах

тільки вручну

у збивальних машинах або вручну

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест