Для отримання нормального бульйону на 1 кг продукту беруть води
Для отримання концентрованого бульйону на 1 кг. продукту беруть води
При приготуванні бульйонів додають сіль
Температура подачі гарячих супів
Температура подачі холодних супів
Кількість солі, що використовується на порцію, при приготування супів
М'ясні продукти кладуть у тарілку при відпуску супу
Пасеровані овочі закладають в суп
У якій послідовності доводять борщ до смаку
Послідовність заправки розсольнику «Ленінградського»
Форма нарізки овочів в суп з крупою
Як готують солоні огірки в розсольник
Як готують квашену капусту в щі
В яку солянку входить картопля
Які умови зберігання холодних супів
Який борщ не заправляють часником
Форма нарізки свіжої капусти в щі
У солянку м'ясну збірну при відпуску в тарілку кладуть
Рідка основа холодних перших страв
Виберіть правильну технологію приготування супу-пюре:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома