Приготування тіста опарним та безопарним способами з обминкою та оздобкою

Додано: 23 травня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 53 рази
6 запитань
Запитання 1

Борошно яких гатунків використовується для приготування дріжджового тіста?

варіанти відповідей

Другого, третього

Вищого, першого

Житньо - пшеничного

Запитання 2

Що є основною сировиною для приготування дріжджового тіста?

варіанти відповідей

Борошно, цукор, олія, дріжджі

Борошно, вода, дріжджі

Запитання 3

Як визначити готовність опари?

варіанти відповідей

бульбашок на поверхні опари стає менше, опара осідає

створюється багато бульбашок, чути кислий запах, збільшується об'єм

Запитання 4

Для чого проводять обминання тіста?

варіанти відповідей

Щоб збагатити тісто киснем, виділити надлишки вуглекислого газу

Щоб зменшити його об'єм

Ущільнити тісто

Запитання 5

Для чого проводять внесення цукру і жиру частинами в здобне тісто?

варіанти відповідей

При цьому способі цукор і жир не руйнує клейковину, вироби зберігають форму

Для кращого перемішування тіста, скорочення часу на його заміс

Запитання 6

У скільки разів опара збільшується в об'ємі під час бродіння?

варіанти відповідей

У 2-2,5 рази

У 1-1,5 рази

У 3 рази

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест