1.При приготуванні галушок напівв’язких тісто:
2. Галушки відварюють у підсоленій воді:
3.Галушки заправляють вершковим маслом:
4. Для приготування локшини домашньої замішують тісто:
5. Локшину домашню нарізають соломкою розмірами:
6. Для приготування вареників найкраще використати
борошно?
7. При замішуванні густого прісного тіста для вареників,
пельменів, домашньої локшини воду підігрівають до:
8. Співвідношення рідини для замішування тіста для
вареників на 1 кг борошна;
9. Співвідношення рідини для замішування тіста для
пельменів на 1 кг борошна:
10. Співвідношення рідини для замішування тіста для
локшини на 1 кг борошна:
11. Вареники варять:
12. Тісто для пельменів розплилось та липне до рук,
причина:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома