Приготування виробів з дріжджового опарного тіста

Додано: 23 вересня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Який спосіб приготування тіста застосовують для виробів з великою кількістю здоби

варіанти відповідей

Безопарний

Опарний

Прісний

Запитання 2

Яку сировину використовують для приготування опари

варіанти відповідей

Вода,сіль,цукор,дріжджі

Вода,цукор,дріжджі,борошно

Вода,цукор,борошно,олія

Запитання 3

Яким способом готують тісто для кулебяки

варіанти відповідей

Опарним

Безопарним

Прісним

Запитання 4

Яку начинку використовують для приготування розтягаїв

варіанти відповідей

М'ясну

Овочеву

Сирну

Запитання 5

З якою начинкою готують кулебяку

варіанти відповідей

Риба

Яйця

Капуста

Запитання 6

Чим змащують вироби перед випіканням

варіанти відповідей

Водою

Яйцем

Молоком

Запитання 7

Як кладуть начинку на заготовку для розтягаїв

варіанти відповідей

Збоку

Посередині

Зверху

Запитання 8

Яку форму надають розтягаям при формуванні виробу

варіанти відповідей

Трикутника

Човника

Кульки

Запитання 9

Яку форму має ватрушка

варіанти відповідей

Круглу

Трикутну

Овальну

Запитання 10

Який строк реалізації виробів з дріжджового тіста

варіанти відповідей

6 годин

12 годин

24 години

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест