Проект " Українські національни страви"

Додано: 26 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 184 рази
11 запитань
Запитання 1

Українська національна кухня має свої традиції та видрізнється посед інших кухонь світу

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 2

Основу харчування українців складала рослинна і борошняна їжа 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 3

Українській кухні не властиві різноманітність вживаних продуктів 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 4

В українській кухні використовують комбінування кількох видів теплової кулінарної обробки 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 5

Пост — період, коли не обмежувалося і незаборонялося вживання м'ясних або молочних продуктів,риби, яєць.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Набір продуктів харчування непов'язаний з традиційною господарською діяльністю українців

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

М 'ясні страви українці вживали кожного дня

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 8

Хліб в Україні не мав символічних функцій в багатьох обрядах

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 9

Предки цілком розумілися  в раціональному споживанні їжі.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 10

Розподіл їжі впродовж дня в Україні майже скрізь був однаковим і не залежав від режиму роботи, а також від заможності сім'ї. 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 11

Оберіть з перелічених страв ті, що вважають українськими національними стравами

варіанти відповідей

піца

борщ

паста

вареники

галушки

суші

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест