Салати та їх харчова цінність.

Додано: 28 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 304 рази
8 запитань
Запитання 1

Салат - це

варіанти відповідей

Страва із дрібно покришених шматочків сирих чи варених овочів та інших продуктів (яєць, м'яса, риби) з додаванням різних заправок, прянощів. 


Страва із дрібно покришених шматочків сирих овочів та інших продуктів (яєць, м'яса, риби) з додаванням різних заправок 


Страва із дрібно покришених шматочків варених овочів та інших продуктів (яєць, м'яса, риби) з додаванням різних прянощів. 


Запитання 2

З овочів можна приготувати

варіанти відповідей

борщ

салати

сік

голубці

Запитання 3

Поживна цінность салату залежать


варіанти відповідей

Від того, які продукти входять до його складу. 

Завжди однакова

Запитання 4

Для приготування і подавання салату використовують  будь - який посуд

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 5

Нарізають овочі для салату неоднакової форми

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Для оздоблення салатів виконують фігурне нарізання тих овочів, що входять до складу даного салату. 


варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

Оберіть інструменти необхідні для приготування салатів

варіанти відповідей

Ніж

Терка

м'ясорубка

дошка

виделка

яйцерізка

Запитання 8

Обери види нарізання овочів, які підійдуть для їх приготування

варіанти відповідей

зірочка

кубик

соломка

листочки

квіточки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест