На які (великі) групи можна розділити обладнання хлібопекарського виробництва?
Назвіть два способи зберігання борошна (сипучої сировини).
Для чого призначені різноманітні просіювачі борошна?
Яке основне призначення дозуючих пристроїв?
Небезпечною зоною в тістомісильних машинах є: ?
Як здійснюється попереднє вистоювання напівфабрикатів та х/б заготовок у малих пекарнях та виробничих майстернях?
Від чого залежать режими (параметри) випікання хлібобулочних виробів?
Як класифікують хлібопекарське гідротермічне обладнання (пекарні шафи)?
Що являється основним робочим елементом шафової тупикової печі?
При інтенсивному обігріві пекарної камери, при якій температурі випікають хліб?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома