Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

Додано: 20 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 133 рази
10 запитань
Запитання 1

Які основні речовини входять до складу риби?

варіанти відповідей

вуглеводи

фітонциди

білки

Запитання 2

Як розморожують дрібну рибу?

варіанти відповідей

у воді

на повітрі

на парі

Запитання 3

Рибні напівфабрикати панірують для:

варіанти відповідей

зменшення витрат м'ясного соку

зменшення терміну обробки

збільшення маси продукту

Запитання 4

Яке рибне філе називають чистим?

варіанти відповідей

з шкірою та кістками

з шкірою без кісток

без шкіри і без кісток

Запитання 5

Яка сировина входить, крім рибного філе, до складу котлетної маси?

варіанти відповідей

хліб

сухарі

борошно

Запитання 6

Яку форму мають биточки?

варіанти відповідей

овально-сплющену із загостреним кінцем

сплющено-округлу

кульки

Запитання 7

Яку рибу за масою розбирають на чисте філе?

варіанти відповідей

більше 1,5 кг.

150-200 гр.

до 500 гр.

Запитання 8

Що однакового у приготуванні тюфтельок і фрикадельок?

варіанти відповідей

панірують у борошні

додають пасеровану цибулю

запікають

Запитання 9

При розбиранні риби на порційні шматки-кругляки:

варіанти відповідей

видаляють голову разом з нутрощами

розрізають черевце

видаляють хребет

Запитання 10

Для чого використовують харчові відходи?

варіанти відповідей

не використовують

для приготування бульйонів

для приготування інших страв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест