На формування асортименту живої товарної риби впливають такі чинники:
За місцем і способами існування розрізняють таку рибу:
За фізіологічним станом розрізняють таку живу рибу:
Родину риби визначають за такими ознаками:
До родини лососевих належать такі види риб:
Судак, окунь, йорж, берш належать до такої родини риб:
До слабосолених належать оселедці з вмістом солі:
Рибу заморожують такими способами:
Що використовується при змішаному посолі риби?
Для в’ялення використовують таку рибу:
Риба холодного копчення відрізняється від риби гарячого копчення … .
Розрізняють такі види рибних консервів:
Рибні пресерви – це:
Термін зберігання натуральних рибних консервів такий:
Рибні напівфабрикати – це … .
Термін зберігання живої риби в акваріумах при температурі до 12 ºС становить:
Вміст вологи в сушеній рибі не повинен перевищувати:
Пряний засіл риби від маринованого відрізняється … .
За сировиною із зерен осетрових риб готують такі види ікри:
До дефектів солених риботоварів належать:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома