Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Для фарширування використовують рибу....
До якої родини риб відноситься кета?
Чорну ікру отримують від риби родини...
Велику рибу массою більше 1,5кг розморожують...
Вкажіть, чи можна розморожувати риби у воді (температура 35-40°С)...
Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами
Цілою використовують дрібну рибу масою... гр
Для пластування використовують рибу, масою...
Обробку окуневих риб розпочинають
Зрази рибні мають форму …
Тюфтельки рибні паніруюють у ...
Для смаження риби у фритюрі використовують...
Для приготування рибної котлетної маси використовують молоки свіжої риби...
З якою метою напівфабрикати з рибної котлетної маси перед смаженням панірують?
Для фаршировані використовують рибу
Рибу фарширують …
Сушену морську капусту перед використання
Раки надходять на виробництво
Яка сировина входить, крім рибного філе, до складу котлетної маси?
Чи входять сухарі до січеної натуральної маси
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома