Які яйця є стерильні?
2.У яйцях, одержаних від водоплавної птиці, містяться
3.Вживання безпосередньо в їжу сирих качиних і гусячих яєць у підприємствах ресторанного господарства
Використовувати качині і гусячі яйця можна для:
5.За якістю яйця розподіляють на:
6.За температури від –1 до –2 0С і відносної вологості 83–85 % яйця зберігаються
7. У розмороженому вигляді меланж можна зберігати
8.На підприємствах ресторанного господарства використовувати меланж для виготовлення яких страв заборонено.
9. Скільки ванн для санітарної обробки яєць використовують
10.Замість 2%-ного розчина хлорного вапна рекомендовано використовувати
11.Страви з яєць
12.Дієтичні яйця такі, термін зберігання яких
13.При цій обробці молока гине більшість вегетативних форм мікроорганізмів (до 99,9 %). Проте теплостійкі мікроорганізми, головним чином спорові бактерії, зберігають життєздатність. Процес називається
14.Термін зберігання такого молока збільшується до 10 діб і більш.
15. Основними захворюваннями, що передаються людині через молоко від хворих тварин є
16.Пастеризоване молоко повинно бути
17.На підприємства ресторанного господарства молоко зберігають у холодильній камері
18.Через молоко можуть поширюватися
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома