Роздавальні (інвентар та обладнання)

Додано: 6 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 22 рази
12 запитань
Запитання 1

Які мірні ложки використовуються для порціонування макаронних виробів, каш та картопляного пюре?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр  

Запитання 2

Які мірні ложки використовуються для порціонування перших страв?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л  

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр

Запитання 3

Які мірні ложки використовуються для порціонування сметани?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр    

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр

Запитання 4

Які мірні ложки використовуються для порціонування соусів?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр  

ємністю 150, 200 гр

Запитання 5

Які мірні ложки використовуються для порціонування напоїв?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 200 гр

Запитання 6

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв   

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв

Запитання 7

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв   

Запитання 8

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок 

марміт для других страв

Запитання 9

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів   

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв

Запитання 10

В якому посуді відпускають прозорі супи (бульйони)?

варіанти відповідей

мельхіорові супові тарілки

бульйонні чашки   

глибокі баранчики

порцелянових блюдах

Запитання 11

В якому посуді відпускають страви з соусом?

варіанти відповідей

мельхіорові супові тарілки

бульйонні чашки

глибокі баранчики   

порцелянових блюдах

Запитання 12

В якому посуді відпускають перші страви?

варіанти відповідей

мельхіорові супові тарілки  

бульйонні чашки

глибокі баранчики

порцелянових блюдах

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест