Кухар 3 розряду.
Крупи, бобові і макаронні вироби, це:
В якому цеху готують страви з макаронних виробів каш, та бобових?
Рис варять:
Яку крупу просіюють?
До бобових належать:
Яку крупу не промивають?
Які етапи має первинна обробка крупів?
Каші варять на:
Перед тепловою обробкою бобові замочують в:
Скільки є способів варіння пшоняних каш?
Приваром каш називають:
Горох варять протягом:
Де використовують відвари з макаронних виробів?
Яким способом варять макарони з кисло - молочним сиром?
Скільки беруть солі для приготування солодких рідких каш?
Який час зберігання каш після приготування на марміті?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома