Санітарні вимоги до торговельних приміщень підприємств харчування

Додано: 17 травня
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
7 запитань
Запитання 1

При місцевому або індивідуальному освітленні столів у торгових залах закладів ресторанного господарства застосовують :

варіанти відповідей

люстри

настільні лампи

плафони

бра

Запитання 2

До приміщень для відвідувачів у закладах ресторанного господарства належать

варіанти відповідей

вестибюльна група

заготівельгі цехи

зали

доготівельні цехи

підсобки

Запитання 3

Оберіть найбільш сприятливі показники температури та вологості у залах закладів ресторанного господарства

варіанти відповідей

16 - 18 градусів ; 60 - 65 % відносної вологості

18 - 20 градусів; 65 - 70 % відносної вологості

20 - 25 градусів; 70 - 75 відносної вологості

Запитання 4

В який час виконують основне прибирання торгових залів у закладах ресторанного господарства?

варіанти відповідей

наприкінці робочого дня

в ранкові часи і закінчують за 1-2 години до

відкриття закладу

Запитання 5

Оберіть яким способом прибирають підлоги, покриті лаком, а також підлоги із синтетичних матеріалів типу лінолеуму?

варіанти відповідей

сухим

вологим

Запитання 6

В якій послідовності виконують прибирання залів при вологому прибиранні підлоги у закладах ресторанного господарства?

варіанти відповідей

спочатку видаляють пил з меблів, підвіконь, устаткування, а потім роблять

прибирання підлоги.

спочатку прибирають підлогу за допомогою пилососів, електричних натирачів підлоги, а потім видаляють

пил з меблів.

Запитання 7

Хто підтримує чистоту і порядок у приміщеннях ресторану

варіанти відповідей

технічний персонал — прибиральники

в окремих випадках до виконання цієї роботи

залучають інших працівників — швейцарів, гардеробників.

офіціанти

усі відповіді правильні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест