машини та механізми для приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього

Додано: 17 вересня
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
20 запитань
Запитання 1

Як визначити відстань між робочими валками в машині для розкачування тіста 

варіанти відповідей

візуально

за допомогою шкали на стійці

виміряти лінійкою

Запитання 2

Розкачане тісто у машині МРТ-60М приймає

варіанти відповідей

стрічковий транспортер

піддон

лотки

Запитання 3

Регулювання товщини розкачування тіста здійснюють:

варіанти відповідей

рукояткою під час роботи машини

 під час роботи машини за допомогою маховика

після зупинки електродвигуна за допомогою маховика

Запитання 4

Робочі валки тісторозкачувальної машини при роботі здійснюють рух?

варіанти відповідей

обертальний з різними швидкостями і в протилежний напрям

обертальний з однаковими швидкостями і назустріч один одному

зворотно-поступальний

Запитання 5

Машина МТВ призначена для відсаджування заготівок із

варіанти відповідей

пісочного тіста

заварного, бісквітного, білково-горіхового тіста

листкового тіста

Запитання 6

яка кількість насадок може установлюватись в колектори на машині для відсаджування тіста?

варіанти відповідей

4

8

16

всі відповіді вірні

Запитання 7

Який рух здійснюють збивачі в планетарних мікерах?

варіанти відповідей

обертальний з однаковими швидкостями і назустріч один одному

складний коливальний рух угору та вниз

планетарний рух навколо своєї осі та по периметру бачка

Запитання 8

Заповнюючи бак продуктами, необхідно враховувати, що:

  

 

варіанти відповідей

продукти в процесі збивання збільшуються в об'ємі

 не відбувається ніяких змін

продукти в процесі збивання зменшуються в об'ємі

Запитання 9

Жаровня обертова електрична ЖОЕ-720 призначена для

варіанти відповідей

для смаження котлет;

для запікання;

для смаження млинців

для варіння.

Запитання 10

 Продуктивність жаровні обертової електричної ЖОЕ- 720:

варіанти відповідей

360 шт/год.;

320 шт/год

700 шт/год.;

720 шт/год.;

Запитання 11

Жаровня електрична для виготовлення млинцевого н/ф відноситься до апаратів з:

варіанти відповідей

НВЧ-нагріванням

ІЧ-нагріванням

нагріванням за допомогою електромагнітної індукції.

Запитання 12

Від поверхні барабана млинцева стрічка відділяється за допомогою:

варіанти відповідей

 скребкового ножа;

шпателя;

  рук робітника.

Запитання 13

скільки нагрівачів має електровафельниця?

варіанти відповідей

1

2

3

4

Запитання 14

до якої температури нагрівається електровафельниця?

варіанти відповідей

160-200 *С

180-220 *С

200-250 *С

Запитання 15

скільки часу випікається вафельний лист

варіанти відповідей

2-3 хв

4-5 хв

6-7 хв

Запитання 16

Пароконвекційні шафи призначені для оброблення харчових продуктів у режимах:

  

варіанти відповідей

"конвекція", "пароконвекція", "смаження".

"пара", "конвекція", "пароконвекція"

"пара", "конвекція", "варіння"

Запитання 17

У шафах бойлерного типу пара утворюється

варіанти відповідей

 безпосередньо в камері

 в спеціально вбудованому відсіку, де немає ТЕНів

в спеціально вбудованому відсіку, де розміщено окремі ТЕНи

Запитання 18

Пароконвекційні шафи бувають

варіанти відповідей

секційного та інжекторного типів

бойлерного та секційного типів

бойлерного та інжекторного типів

Запитання 19

Для чого призначені пекарські шафи?

варіанти відповідей

випікання овочів

випікання мясних  виробів

випікання кондитерських і хлібобулочних виробів.

Запитання 20

Скільки пекарських камер має шафи пекарської електричної ШПЕ- 2,04:


варіанти відповідей

чотири

дві

три

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест