Які відмінні особливості має джем?
Із якої сировини готують пастильні вироби?
Яка карамель має склоподібну, прозору структуру?
В чому відмінність десертних видів шоколаду?
Які кондитерські вироби відносяться до фруктово-ягідних?
Які умови і терміни зберігання тортів і тістечок із заварним кремом?
Які органолептичні показники цукрового печива?
Кондитерський виріб шарово – волокнистої структури, який складається з тонких волокон збитої з піноутворювачами карамельної маси і розтертих смажених олійних мас, є:
Ніжна дрібнокристалічна маса, яку виготовляють збиванням цукру і патоки, слугує основою начинки карамелі:
Чим відрізняється затяжне печиво?
Як ділиться мармелад в залежності від сировини і способів виробництва?
Як називають пастилу, яку відсаджують в вигляді фігурних виробів?
Легкі, пористі, борошняні кондитерські вироби називаються?
Вироби з приємним смаком, ароматом прянощів і порівняно м'якою консистенцією являються:
Яку масу отримують змішуванням сирих ядер горіхів з цукровою пудрою (цукром)?
Основу якої начинки карамелі становить цукрова пудра, кокосова олія, лимонна кислота:
Пралінові цукеркові маси – це тонкоподрібнена суміш:
Цукерки "Суфле" відносять за видом корпусу до:
Желеподібний продукт, який отримують з використанням драглеутворювачів, цукру – піску, а також кислоти, ароматизатора, барвника, є:
Жирове посивіння шоколаду пов"язано з:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома