Яка чарка зображена на малюну?
Який вид обслуговування зображений на малюнку?
Краї скатертини повинні спускатися:
Відстань від мілкої столової тарілки до краю столу повинна бути:
Десертні прибори розміщуємо:
Надання послуг приготування та доставки їжі на відстань. Переважно подача їжі супроводжується обслуговуванням персоналом (офіціантами), та якісним сервіруванням і декорацією місця проведення міроприємства - це
Лафітну чарку ставимо при замовленні:
Який посуд зображений на малюнку?
При сервіровці столу до банкету на кожне місце відводиться:
Ці прибори призначені для
При сервіруванні столу приборами ножі або виделки кладемо в такій послідовності:
Сервіровка може бути:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома