Мілка столова тарілка має діаметр
Рибний прибор використовують для споживання:
. У торгівельному залі не рекомендується розміщувати столи:
Скатертина повинна звисати з усіх боків стола приблизно на :
При сервіруванні стола не можна ставити:
Сервіруючи столи, офіціант бере стопку тарілок одного виду по:
Тарілка діаметром 175 мм називається:
Закусочну або столову мілку тарілку розміщують від краю столу на відстані:
Скляний посуд починають розміщувати з :
. Горілчану чарку при сервіруванні столу розташовують крайньою:
При поліруванні тарілок їх тримають ребром через рушник:
Офіціант рухається вздовж стола справа на ліво, сервіруючи стіл:
Праворуч від основної тарілки розташовують:
Сервіровку столу завершують розміщуванням:
Хто затверджує меню у закладах ресторанного господарства:
Які столові прибори належать до основних:
Підготовку зали до обслуговування відвідувачів розпочинають з:
. Укажіть порцеляновий посуд для сервірування:
Який вид сервірування в ресторані виконується до приходу відвідувачів:
Назвіть види приборів, якими сервірують стіл, якщо меню включає гарячі страви з риби та десерт:
Для полірування ножів їх беруть у ліву руку лезом:
Сервіровка столу починається з:
Горілчана чарка має ємкість:
. Максимальне сервірування столу склом передбачає наявність на столі:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома