Смажені страви з птиці

Додано: 10 лютого 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 11 разів
10 запитань
Запитання 1

  Втрати при смаженні птиці становлять:

варіанти відповідей

40-50%

25-40%

10-20%

Запитання 2

Котлети по-київськи фарширують:

варіанти відповідей

густим молочним соусом

рожевим маслом

вершковим маслом

Запитання 3

Тушку птиці обсмажують у жаровій шафі при температурі:

варіанти відповідей

150-160°

200-220°

 220-240°

Запитання 4

Термін зберігання шніцеля по-столичному:

варіанти відповідей

1 година

30 хвилин

2 години

Запитання 5

Котлети по-київськи смажать у фритюрі:

варіанти відповідей

2-3 хвилин

10-15 хвилин

5-7 хвилин

Запитання 6

Смажені вироби із філе птиці доводять до готовності у жаровій шафі:

варіанти відповідей

2-3 хвилин

5-10 хвилин

10-15 хвилин

Запитання 7

Шніцель по-столичному панірують:

варіанти відповідей

в білій паніровці

в білому хлібі, нарізаному соломкою

в борошні

Запитання 8

Тривалість смаження курчат, куріпок, рябчиків:

варіанти відповідей

20-30 хвилин

50-60 хвилин

1-1,5 години

Запитання 9

Котлети паніровані панірують в:

варіанти відповідей

подвійній паніровці

сухарях

льєзон + біла паніровка

Запитання 10

Оберіть фото страви "Курчата табака"

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест