СМАЖЕНІ СТРАВИ З ПТИЦІ, ДИЧИНИ, КРОЛИКА

Додано: 8 лютого 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 74 рази
10 запитань
Запитання 1

1.    Втрати при смаженні птиці становлять:

варіанти відповідей

40-50%;

25-40%;

10-20%.

Запитання 2

2. Котлети по-київськи фарширують:

варіанти відповідей

соусом майонез;

рожевим маслом;

вершковим маслом.

Запитання 3

Тушку птиці обсмажують у жаровій шафі при температурі:

варіанти відповідей

150-160°;

200-220°;

 220-240°.

Запитання 4

Термін зберігання шніцеля по-столичному:

варіанти відповідей

1 година;

30 хвилин;

2 години.

Запитання 5

Котлети по-київськи смажать у фритюрі:

варіанти відповідей

2-3 хвилин;

10-15 хвилин;

5-7 хвилин.

Запитання 6

Смажені вироби із філе птиці доводять до готовності у жаровій шафі:

варіанти відповідей

2-3 хвилин;

5-10 хвилин;

10-15 хвилин.

Запитання 7

Шніцель по-столичному панірують:

варіанти відповідей

в білій паніровці;

в білому хлібі нарізаному соломкою;

в борошні.

Запитання 8

Тривалість смаження курчат, куріпок, рябчиків:

варіанти відповідей

20-30 хвилин;

50-60 хвилин;

1-1,5 години.

Запитання 9

Котлети паніровані панірують:

варіанти відповідей

подвійна паніровка;

сухарях;

льєзон, біла паніровка.

Запитання 10

Котлета по-київськи має форму:

варіанти відповідей

валика;

трубочки;

овальної.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест