Сортування та пресування матеріалів

Додано: 8 листопада 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 146 разів
7 запитань
Запитання 1

Процесу сортування властиве розподілення на такі види:

варіанти відповідей

Сортування

Калібрування

Просіювання

Подрібнення

Запитання 2

При сортуванні сипучих продуктів їх розподілення відбувається за такими критеріями:

варіанти відповідей

За формою

За ступенем зрілості

За ступенем помолу

Відокремлення різних домішки

Відокремлення сипучих частин продукту

Запитання 3

Калібрування продуктів проводиться з метою:

варіанти відповідей

Відокремлення різних за розміром частин продукту

Розподілення сипучих частин продукту

Сортування продукту за сортом

Запитання 4

Основною метою просіювання різних за формою та фракцією продуктів є:

варіанти відповідей

Відокремлення сторонніх домішок

Відокремлення більших за розміром частин

Відокремлення меньших за розміром частин

Запитання 5

Процес пресування застосовується у харчовій промисловості для:

варіанти відповідей

Розподілення продукту на рідку та тверду фазу

Розподілення продукту на густу та тверду частини

Відокремлення рідкої частини фази

Запитання 6

Надання продуктам, напівфабрикатам, визначеної геометричної форми використовується при застосуванні процесу:


варіанти відповідей

Формування та штамповки

Брикетування

Формування та пресування

Запитання 7

Екструзія - це....

варіанти відповідей

процес продавлювання матеріалу чи сировини, в результаті чого отримують продукт необхідної форми.

процес брикетування сировини (тобто його зжимання)

процес продавлювання сировини, з метою видалення рідкої частини

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест