Які є комбіновані способи теплової кулінарної обробки продуктів?
Що таке термостатування?. .
Спосіб теплової обробки продуктів шляхом нагрівання до температури 100 °С у рідкому середовищі або в атмосфері насиченої водяної пари називається ... .
Прийом теплової обробки, під час якої продукти занурюють у рідину на третину її об’єму або готують у власному соку в посуді під закритою кришкою, називається ... .
Комбінований спосіб теплового кулінарного обробляння продуктів – тушкування – означає ... .
Комбінований спосіб теплового обробляння – запікання – означає ...
Чому овочі розм’якшуються під час теплової обробки?
До бланшування вдаються, так як воно ... .
Основними способами теплової обробки є:
Припускання - це вид..
Тушкування - це спосіб теплової обробки, який належить до..
Основний спосіб смаження - це теплова обробка продукту при температурі...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома