На які страви поділяються овочі, залежно від теплової обробки?
В якому цеху готують страви і гарніри з овочів?
Комбінований гарнір - це гарнір, який складається з
Які овочі перед смаженням панірують у борошні?
Скільки жиру беруть для смаження у фритюрі?
Навіщо перед смаженням баклажани солять і залишають на 10-15 хв.?
Як нарізують цибулю для страви "Цибуля фрі" ?
Що таке дерунна маса?
Скільки солі беруть на 1 л. води для варіння овочів?
У страву Капуста запечена з грибами входить хліб пшеничний, як його використовують?
Яку попередню теплову обробку надають овочам для приготування страви "Рагу овочеве з м'ясом"?
З яких інгредієнтів готують начинку для "Голубців"?
Яка норма рідини на 1 кг овочів для припускання?
При якій температурі запікають овочі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома