До якої температури підігрівають воду чи молоко для приготування тіста для вареників?
Як довго потрібно витримати тісто для вареників із пшеничного борошна перед формуванням для набухання клейковини?
Які вареники подають гарячими в горщиках?
Назвати виріб із такими ознаками якості: вироби правильної форми, поверхня гладенька, без тріщин і розривів. Консистенція м’яка. Смак і запах відповідають виробу із прісного тіста з певного виду борошна. Колір на розрізі від світло-сірого до світло-кремового.
За якої температурі смажать млинці і млинчики?
Для яких виробів готують рідке тісто?
З якою метою роблять обминання дріжджового тіста?
Чим зумовлюється черствіння борошняних кондитерських виробів?
Скільки часу варять вареники?
Назвати набір сировини для приготування млинчиків.
Які вироби готують з опарного дріжджового тіста?
Яка оптимальна температура для приготування дріжджового тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома