Обов'язковою складовою українського борщу є:
(1 відповідь)
Види борщу:
(3 правильних відповіді)
Рідкою основою для борщу можуть бути:
(3 правильних відповіді)
За способами подачі борщі розрізняють:
(3 правильних відповіді)
При якому кипінні необхідно варити борщ?
(1 правильна відповідь)
Гриби та квасолю перед приготуванням слід залити водою:
(1 правильна відповідь)
Коли доцільно додати спеції до борщу?
(1 правильна відповідь)
За температурою подачі борщ може бути:
(2 правильні відповіді)
Що наші предки використовували для приготування борщу замість картоплі?
(1 правильна відповідь)
З якою метою після приготування готовий борщ необхідно настояти під кришкою протягом 10-15 хвилин?
(1 правильна відповідь)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома