страви з бобових

Додано: 15 квітня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 223 рази
11 запитань
Запитання 1

Перед варінням бобові замочують у холодній воді?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Квасоля,сочевиця, відносяться до бобових?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

Бобові солять на початку варіння?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Під час варіння бобових не рекомендують додавати соду?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

При викіпанні води в процесц варіння підливають холодну воду?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Чи можна під час варіння для поліпшення смаку додати коріння петрушки,моркви,селери?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Чи можна заправити соусом зварені бобові?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Для приготування горохлянки використовують варені яйця?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Бобові подають тільки як гарнір?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Тривалість варіння різних сортів квасолі однакова?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Чи можна приготувати з бобових таку страву, як бабку?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест