Властивості борошна

Додано: 9 березня 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 10 разів
6 запитань
Запитання 1

Вкажіть яку частину пшеничного борошна становлять Вуглеводи у %?

варіанти відповідей

блибько 40%

близько 70%

близько 55 %

Запитання 2

Які має властивості крохмаль борошна?

варіанти відповідей

набухати

клейстеризуватись

бродити

Запитання 3

У якій кількості у борошні містяться мінеральні речовини?

варіанти відповідей

0,5 -1,5 %

1- 1,5 %

1,5 - 2 %

Запитання 4

Що таке "Сила " борошна ?

варіанти відповідей

здатність його утворювати тісто з певними фізичними властивостями

здатність в утримуванні і тісті вуглекислого газу, який утворюється при бродінні

Запитання 5

Сировиною для виробництва борошна може бути?

варіанти відповідей

злакові культури - пшениця, жито, кукурудза, овес, ячмінь, гречка, рис, просо

бобові культури- горох

овочеві культури- картопля

Запитання 6

Сорти пшеничного борошна поділяють на?

варіанти відповідей

м’які та тверді

вищій, перший, други, збойне

сіяне, збойне

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест