Сир якої жирності краще використовувати для приготування сирників, пудингів і запіканок?
Назвати страви із сиру запечені.
Яку страву можна приготувати із такого набору продуктів: сир, крупа манна, цукор, яйця, родзинки, ванілін, масло вершкове, сметана та сухарі?
Назвати страви із сиру, смажені у фритюрі
Вимоги до якості сирників по-київські
Час зберігання сирників на мармиті
Як підготувати для сирників сир, що містить багато вологи?
Із якого набору продуктів готують пудинг із сиру?
До омлетної маси не входить:
При приготуванні омлету фаршированого:
Знайдіть рецептуру пряжені:
Якій тепловій обробці піддають сирники?
Які страви готують, змащуючи їх сметаною перед тепловою обробкою?
Визначити, скільки яєчного порошку потрібно для приготування 10 порцій яєчної кашки по колонці №2 Збірника рецептур згідно таблиці №36 Взаємозаміни сировини
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома