КУХАР ІV Тема 6

Додано: 13 лютого 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 8 разів
14 запитань
Запитання 1

Сир якої жирності краще використовувати для приготування сирників, пудингів і запіканок?

варіанти відповідей

Нежирний

Напівжирний

 Жирний


Усі відповіді є правильними

Запитання 2

Назвати страви із сиру запечені.


варіанти відповідей

Пудинг із сиру.

Сирники по-київськи.

Пончики сирні.


Зрази із сиру з гарбузом і чорносливом

Запіканка з сиру

Запитання 3

Яку страву можна приготувати із такого набору продуктів: сир, крупа манна, цукор, яйця, родзинки, ванілін, масло вершкове, сметана та сухарі?


варіанти відповідей

Вареники ліниві


Запіканка

Сирники

Пудінг

Запитання 4

Назвати страви із сиру, смажені у фритюрі

варіанти відповідей

Сирники по-київськи

Сирники із сиру та картоплі

Пудинг із сиру


Усі відповіді є правильними.

Кільця сирні

Запитання 5

Вимоги до якості сирників по-київські

варіанти відповідей

Гладенька поверхня без тріщин круглої форми

Правильної кругло-приплющеної форми, без тріщин, консистенція однорідна, м’яка, пухка

Овальної форми, на поверхні рум‘яна кірочка, консистенція пухка, смак солодкий

Запитання 6

Час зберігання сирників на мармиті

варіанти відповідей

До 15 хв

До 1 год

До 30 хв

До 6 год

Запитання 7

Як підготувати для сирників сир, що містить багато вологи?

 

варіанти відповідей

Загорнути у тканину і відчавити під гнітом. 

Змішати з борошном і манною крупою.

Змішати з крохмалем картопляним.

Змішати з картоплею відвареною.

Запитання 8

Із якого набору продуктів готують пудинг із сиру?

варіанти відповідей

Сир, крупа манна, цукор, яйця, родзинки, маргарин столовий або масло вершкове, ванілін, сухарі, сметана, можна додати горіхи.

Сир, крупа манна чи борошно пшеничне, цукор, яйця, родзинки, маргарин або масло вершкове, сухарі, сметана.

Сир, яйця, борошно, сметана, маргарин, сухарі. 

Сир, борошно, сметана, сухарі.

Запитання 9

До омлетної маси не входить:

варіанти відповідей

суміш яєць

молоко

сіль

борошно

бульйон

Запитання 10

При приготуванні омлету фаршированого:

варіанти відповідей

начинку додають в сиру омлетну масу

начинкою фарширують підсмажений омлет натуральний

начинку подають окремо до омлету натурального

Запитання 11

Знайдіть рецептуру пряжені:

варіанти відповідей

яєчні продукти, сіль, молоко

яйця, сіль, борошно, молоко, сметана

яйця, сіль, жир

яйця варені, білий хліб, сир тертий, сіль, перець мелений

Запитання 12

Якій тепловій обробці піддають сирники?

варіанти відповідей

варять

смажать основним способом

смажать у фритюрі

запікають

Запитання 13

Які страви готують, змащуючи їх сметаною перед тепловою обробкою?

варіанти відповідей

запіканки

бабки

зрази

сирники

пудинги

Запитання 14

Визначити, скільки яєчного порошку потрібно для приготування 10 порцій яєчної кашки по колонці №2 Збірника рецептур згідно таблиці №36 Взаємозаміни сировини

варіанти відповідей

0,224 кг

0,280 кг

0,8 кг

224 г

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест