Сир якої жирності краще використовувати для приготування сирників, пудингів і запіканок?
Назвати страви із сиру запечені.
Яку страву можна приготувати із такого набору продуктів: сир, крупа манна, цукор, яйця, родзинки, ванілін, масло вершкове, сметана та сухарі?
Назвати страви із сиру, смажені у фритюрі
Вимоги до якості сирників по-київські
Час зберігання сирників у теплому місці до подавання
Як підготувати для сирників сир, що містить багато вологи?
Із якого набору продуктів готують бабку (пудинг) із сиру?
Сирники по- київськи готують готують з начинкою ?
Яку страву готують з цих продуктів: сир ,цукор, сіль ,яйця,родзинки, борошно,оцет, сода харчова
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома