Страви з круп

Додано: 21 квітня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 294 рази
15 запитань
Запитання 1

Яку із вказаних круп не промивають?

варіанти відповідей

манна

гречана

перлова

Запитання 2

Гарнір з макаронів використовують до

варіанти відповідей

мяса

риби

морепродуктів

Запитання 3

Котлети рисові готують з

варіанти відповідей

вязкої каші

розсипчатої каші

Запитання 4

Макарони для страви "Макаронник" варять

варіанти відповідей

зливним способом

незливним способом

комбінованим

Запитання 5

Яку з вказаних круп ошпарюють окропом?

варіанти відповідей

гречка

пшоно

перлова крупа

Запитання 6

 При варінні бобових їх заливають

варіанти відповідей

холодною водою

окропом

теплою водою

Запитання 7

Для крупника гречаного вариться каша

варіанти відповідей

розсипчаста

вязка

рідка

Запитання 8

 Коли солять бобові?

варіанти відповідей

на початку

під час варіння

в кінці варіння

Запитання 9

Для розсипчастої каші співвідношення крупи і води становить

варіанти відповідей

1:1

 

1:2

 1:3

Запитання 10

 Страва з макаронних виробів з начинкою, яку використовують для запікання

варіанти відповідей

 макаронник

  

бабка з локшини з сиром

макаронник з м'ясом або субпродуктами

Запитання 11

 Приваром називають

варіанти відповідей

випаровування рідини із страви

 

збільшення каші в об'ємі та масі

 чітко виражений смак страви

Запитання 12

Варені макарони погано поєднуються зі стравами

варіанти відповідей

з мяса

з риби

з птиці

Запитання 13

Привар макаронів, зварених незливним способом становить

варіанти відповідей

100%

200-300%

400%

Запитання 14

Яка з перерахованих каш найшвидше старіє?

варіанти відповідей

пшоняна

гречана

рисова

Запитання 15

Рисову кашу варять

варіанти відповідей

двома способами

одним способом

трьома способами

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест