Каші якої консистенції використовують для приготування котлет, запіканок, пудингів?
Пудинги відрізняються від запіканок ... .
Маса та об’єм круп під час варіння збільшуються за рахунок ... .
Коли солять бобові під час варіння?
Для приготування запечених страв з макаронних виробів макарони варять:
з набору сировини: горох,молоко, цукор, крупи манні, яйця, сир, масло вершкове, сухарі пшеничні готують страву
Для приготування сластьонів з манних крупів потрібні інградіенти:
До якої температури слід охолодити макаронні вироби перед додаванням яєць, для приготування макаронника
Для крупника гречаного використовують кашу консистенції:
Які соуси використовують для відпуску котлет манних
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома