Як за видами теплової обробки класифікують овочеві страви?
Завдяки якому хімічному процесу відбувається розм'якшення овочів під час теплової обробки?
Під час смаження овочів на поверхні утворюється рум'яна кірочка завдяки ...
Під час теплової обробки маса овочів...
Який вітамін легко руйнується під час теплової обробки?
Яких правил слід дотримуватися щоб зберегти вітамін С в овочевих стравах ?
У яку воду, за температурою, слід закладати овочі для варіння ?
Які овочі варять без додавання солі?
Сушені овочі перед варінням...
Які овочі варять у великій кількості води в посуді з відкритою кришкою, щоб зберегти колір?
Які овочі перед смаженням основним способом обкачують у борошні?
Щоб не розбризкувався жир при смаженні у фритюрі, картоплю слід ....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома