1. Теплова обробка продуктів в киплячій рідині (воді, молоці, сиропі, бульйоні або атмосфері водяного пару
Температура подачі овочевих страв
Капусту відварену подають з соусом
З картопляної маси готують
Готові овочеві страви і гарніри зберігають
Овочі для рагу овочевого нарізають
Розміри середніх кубиків картоплі (грань)
Для приготування моркви припущеної використовують соус
Для дерунів використовують картоплю
Картоплю варену смажать
Для фритюру використовують
Капусту кладуть в посуд, додають невелику кількість бульйону або води, оцет, жир, пасероване томатне пюре, тушкують до готовності. Потім додають пасеровану моркву, цибулю, коріння, лаврове листя, перець і тушкують до готовності
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома