Страви з овочів

Додано: 5 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 114 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Теплова обробка продуктів в киплячій рідині (воді, молоці, сиропі, бульйоні або атмосфері водяного пару

варіанти відповідей

припускання


брезирування

 варка

смаження

Запитання 2

Температура подачі овочевих страв

варіанти відповідей

55-50 0С

 55-65 0С

60-65 0С

Запитання 3

Капусту відварену подають з соусом

варіанти відповідей

   сухарним

 томатним

 сметанним

молочним

Запитання 4

З картопляної маси готують

варіанти відповідей

крокети   

котлети

ескалоп

ромштекс

Запитання 5

Готові овочеві страви і гарніри зберігають

варіанти відповідей

 не більше 1 години  

не більше 2 годин

не більше 3 годин

не має правильної відповіді

Запитання 6

Овочі для рагу овочевого нарізають

варіанти відповідей

соломкою

середніми кубиками

великими кубиками

часточками

Запитання 7

Розміри середніх кубиків картоплі (грань)

варіанти відповідей

 0,6-0,8 см


1-1,5 см

2-2,5 см

Запитання 8

Для приготування моркви припущеної використовують соус

варіанти відповідей

 сметанний

молочний

білий основний

томатний

Запитання 9

Для дерунів використовують картоплю

варіанти відповідей

 відварену

сиру

припущену

запечену

Запитання 10

Картоплю варену смажать

варіанти відповідей

 основним способом

 у фритюрі

пасерують

в напівфритюрі

Запитання 11

Для фритюру використовують 

варіанти відповідей

 кулінарний жир

 олію

суміш олії і тваринного жиру

Запитання 12

Капусту кладуть в посуд, додають невелику кількість бульйону або води, оцет, жир, пасероване томатне пюре, тушкують до готовності. Потім додають пасеровану моркву, цибулю, коріння, лаврове листя, перець і тушкують до готовності

варіанти відповідей

 рагу овочеве 

капуста тушкована

картопля і овочі тушковані в соусі

солянка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест