Назвіть відповідний гарнір і соус до страви “Риба смажена з зеленим маслом”
Швидке зволоження рибних напівфабрикатів під час зберігання обумовлено:
Рибні страви рекомендується відпускати з лимоном, оскільки він:
Раки після варіння червоніють тому, що
Втрати в масі при припусканні становлять
Для страви "Риба запечена в сметанному соусі":
Відварну рибу в гарячому вигляді зберігають на марміті не більше
Якому напівфабрикату надають форму вісімки?
Дрібношматкові напівфабрикати з риби мають обмеження використання тому, що
У воду додають кислоту, коли варять рибу:
М’ясо безхребетних після тривалої теплової обробки стає більш щільним тому, що
Порційні шматки риби припускають при слабкому кипінні протягом
Рибу запікають при температурі:
При подачі фрикадельки поливають
У рибі розрізняють такі поперечносмугасті м’язи:
Під час варіння додають огірковий розсіл, прянощі для
Нерибні продукти морського промислу потребують:
Для зраз рибних використовують напівфабрикат, що приготовлений з
Смажені страви з риби зберігають на марміті не більше
До переробки не допускаються молюски, раковини яких
Смажену рибу доводять до готовності у жаровій шафі
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома