Яку рибу смажать у фритюрі?
Підібрати соус до страви «Риба смажена в тісті».
Яку рибу краще використати для тушкування?
Соуси якої консистенції використовують для
запікання риби?
Відварену та припущену рибу в бульйоні зберігають на марміті не більше ніж ... за температури ... .
Смажену рибу зберігають на марміті або плиті не більше ніж ... .
Назвати страву з натуральної січеної рибної маси, яку готують за такою технологією: чисте філе риби пропускають двічі через м’ясорубку з додаванням шпику і часнику, заправляють сіллю та перцем, перемішують, вибивають, формують напівфабрикат, панірують у льєзоні, сухарях і смажать у напівфритюрі. До готовності доводять у жаровій шафі.
Яким має бути співвідношення жиру та риби для смаження її у фритюрі?
Із яким соусом краще запікати рибу?
Як відпускають рибу, припущену із соусом білим із розсолом?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома