ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СИРОПІВ

Додано: 22 січня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 173 рази
5 запитань
Запитання 1

1. Який сироп готують таким способом: цукор з’єднують із водою, доводять до кипіння знімають піну та утворюють до температури 110 0С, охолоджують до 80 0С додають есенцію?

варіанти відповідей

сироп інвертний

сироп тиражний

сироп для просочування виробів

Запитання 2

2. До якої температури необхідно охолодити сироп для просочування виробів?

варіанти відповідей

25*С

10*С

20*С

Запитання 3

3. Для чого використовують тиражний сироп?

варіанти відповідей

для глазурування виробів

для приготування помадки

для просочування виробів

Запитання 4

4. На якій стадії додають ароматизатори до сиропу для просочування?

варіанти відповідей

до охолодження сиропу

в процесі приготування

після охолодження сиропу до 20*С

Запитання 5

5. Яка має бути проба сиропу, якщо уварити сироп протягом 25 хв?

варіанти відповідей

м'яка кулька

товста і тонка нитка

карамель

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест