ПЕРШІ СТРАВИ

Додано: 27 січня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 22 рази
13 запитань
Запитання 1

Борщ український готують на бульоні:

варіанти відповідей
Запитання 2

Борщ полтавський заправляють:

варіанти відповідей
Запитання 3

Що є обов’язковою складовою частиною розсольника

варіанти відповідей
Запитання 4

Чим можна прояснювати прозорі бульйони:

варіанти відповідей
Запитання 5

При подаванні в молочні супи кладуть:

варіанти відповідей
Запитання 6

Основний продукт для приготування капустняків:

варіанти відповідей

капуста квашена

огірки солоні

буряки мариновані

оливки

Запитання 7

Який спосіб теплової обробки використовують для приготування огірків для солянки:

варіанти відповідей

тушкування

припускання

смаження

запікання

Запитання 8

Обов’язкова складова частина розсольнику:

варіанти відповідей

капуста

квасоля

гриби

огірки солоні

Запитання 9

За скільки хвилин до готовності в заправні перші страви кладуть спеції (лавровий лист, перець) і сіль:

варіанти відповідей

за 1 - 2 хвилини

за 15 - 20 хвилин

за 5 - 7 хвилин

за 10 – 15хвилин

Запитання 10

В яку солянку кладуть картоплю:

варіанти відповідей

грибну

рибну

домашню

збірну м’ясну

Запитання 11

Яка температура подавання холодних супів:

варіанти відповідей

20ºС - 25ºС

15ºС - 20ºС

8ºС - 12ºС

3ºС - 7ºС

Запитання 12

Кісткові «жучки» в осетрових відокремлюють

варіанти відповідей

після пластування

після обшпарювання


після потрошіння

Запитання 13

Мета панірування виробів з котлетної маси

варіанти відповідей

утворення гарної рум’яної кірочки, зменшення витікання соку

зберегти форму виробам

поліпшення смакових властивостей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест