Супи картопляні з бобовими, макаронними виробами

Додано: 2 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 104 рази
11 запитань
Запитання 1

Для приготування супів картопляних морква нарізають



варіанти відповідей

соломкою



скибочками



маленькими кубиками



Запитання 2

Зелений консервований горошок додають в суп



варіанти відповідей

разом з картоплею



разом з пасеровами овочами



за 5-10 хв. до закінчення варіння



Запитання 3

Суп гороховий буде найсмачніший, якщо його готувати



варіанти відповідей

на бульйоні з птиці



на мʼ ясному бульйоні



на бульйоні з копченої свинячої грудинки



Запитання 4

Суп гороховий подають



варіанти відповідей

з пиріжками



з грінками



з галушками



Запитання 5

Для супів з фігурними макаронними виробами картоплю

нарізають



варіанти відповідей

часточками





кубиками



брусочками



Запитання 6

Для супів з вермішеллю картоплю нарізають





варіанти відповідей

брусочками



часточками



кубиками



Запитання 7

Суп з локшиною буде найсмачніший, якщо його готувати



варіанти відповідей

на бульйоні з птиці



з мʼ ясними консервами



з грибами



Запитання 8

Макаронну засипку в супи додають



варіанти відповідей

разом з пасеровами овочами



після пасерованих овочів за 10-12 хв. до закінчення

варіння



за 3-5 хв. до закінчення варіння



Запитання 9

Якщо супи готують на бульйонах з птиці, то не додають



варіанти відповідей

пасеровані овочі



спеції



зелень



Запитання 10

Термін реалізації супів з бобовими



варіанти відповідей

не більше 30 хвилин



не більше 1 години



не більше 2 годин



Запитання 11

Термін реалізації супів з макаронними виробами



варіанти відповідей

не більше 30 хвилин



не більше 1 години



не більше 2 годин



Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест