Технології. Прісне здобне тісто 31 КК

Додано: 15 листопада 2022
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 259 разів
10 запитань
Запитання 1

У якому випадку в прісне здобне тісто вводять харчову кислоту?

варіанти відповідей

Якщо в тісто входять молочнокислі продукти

Якщо в тісто не входять молочнокислі продукти

Запитання 2

Якої форми повинні бути сочники?

варіанти відповідей

овальної

на півмісяця і видно сирну начинку

крцгла і посередині сирна начинка

Запитання 3

Коли випікаюить сформовані вироби з прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

після вистоювання

одразу

Запитання 4

Яка повинна бути температура в приміщенні при замішуванні прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

20°-22°С

7°-9°С

17°-18°С

Запитання 5

Що сприяє утворенню клейковини у прісно здобному тісті?

варіанти відповідей

рідина

борошно

жир

Запитання 6

Які використовують розпушувачі для прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

дріжджі

амоній

амоніак

сода

яйця

Запитання 7

До якого тіста за технологією приготування подібне прісне здобне тісто?

варіанти відповідей

бісквітного

дріжджового

вафельного

пряничного

пісочного

Запитання 8

Яку сировину для прісного здобного тіста використовують за температурою

варіанти відповідей

охолоджену

підігріту до 35°-40°С

Запитання 9

Що зробити, щоб зменшити процес газоутворення і збільшити розпушуючу властивість соди?

варіанти відповідей

у тісто додати харчової соди

соду перемішати з борошном і додати у тісто наприкінці замішування

додати жир у тісто

Запитання 10

При приготуванні прісного здобного тіста, у якому стані використовують жир (маргарин, масло)?

варіанти відповідей

охолоджений

розм'якшений

розпушений

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест