У якому випадку в прісне здобне тісто вводять харчову кислоту?
Якої форми повинні бути сочники?
Коли випікаюить сформовані вироби з прісного здобного тіста?
Яка повинна бути температура в приміщенні при замішуванні прісного здобного тіста?
Що сприяє утворенню клейковини у прісно здобному тісті?
Які використовують розпушувачі для прісного здобного тіста?
До якого тіста за технологією приготування подібне прісне здобне тісто?
Яку сировину для прісного здобного тіста використовують за температурою
Що зробити, щоб зменшити процес газоутворення і збільшити розпушуючу властивість соди?
При приготуванні прісного здобного тіста, у якому стані використовують жир (маргарин, масло)?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома