Які з наведених виробів є деталями загального призначення?
По перевагах і недоліках визначте тип передачі: плавність і безшумність роботи, безступеневе регулювання швидкості, компактність передачі, підвищена зношеність деталей, низький ККД.
По перевагах і недоліках визначте тип передачі: плавність і безшумність роботи, можливість передачі руху на значні відстані, підвищена зношеність деталей, необхідність встановлення натяжного пристрою?
В яких передачах передача руху здійснюється зачепленням?
В яких передачах не потрібно ставити додатково натяжні пристрої?
Які з’єднання деталей відносяться до роз’ємних?
В яких деталей на обох кінцях нарізана різьба?
В якому приводі енергія потоку рідини перетворюється в механічну?
Яке технологічне обладнання застосовують для електрооглушення?
Яку напругу застосовують для оглушення ВРХ
На яких машинах проводять зрізання м’яса і сала зі шкурок туш тварин?
При якій температурі проводять шпарку свинячих туш з ціллю зняття щетини?
При якій температурі і протягом якого часу проводять обпалювання свинячих туш з цілю зняття щетини?
Який спосіб збирання крові застосовують на великих м’ясокомбінатах?
На яких машинах видаляють щетину з туш свиней?
Яке призначення гашпилів?
Яке технологічне обладнання застосовують для подрібнення м’яса?
Яке технологічне обладнання призначене для тонкого подрібнення м’яса?
Яке технологічне обладнання призначене для нарізання м’яса на кубики?
Які з даних машин застосовують для змішування фаршу?
Яке призначення шпигорізок?
Яке призначення шприців-наповнювачів?
Який діаметр отворів решіток вовчка?
Яке технологічне обладнання призначене для подрібнення м’яса для виробництва дитячого і дієтичного харчування?
Яке призначення димогенераторів?
Яка повинна бути маса подрібнених кусочків при тонкому подрібненні?
Від чого залежить продуктивність вовчка?
Чим проводять коптіння м’ясної сировини в димогенераторах?
Які закатні машини використовують для закатування металевої тари?
Який різальний механізм застосовують в шпигорізках?
Яку масу котлет можна формувати на котлетних автоматах?
Який тип гомогенізуючої головки в гомогенізаторі А1 - ОГМ?
Яке технологічне обладнання призначене для переробки м’ясної продукції?
Яке технологічне обладнання призначене для очищення молока?
В чому суть нормалізації?
Яке призначення гомогенізаторів?
Яка величина зазору між тарілками сепаратора – очисника
Яка оптимальна температура сепарування молока?
Яка величина зазору між тарілками сепаратора – вершковідокремлювача?
Яке кількісне співвідношення вершків і відвійків в сепараторах – вершковідокремлювачах?
Чим регулюють жирність вершків?
Який тиск в головці гомогенізатора при гомогенізації молока?
Яке технологічне обладнання призначене для теплової обробки молока?
В чому суть стерилізації?
Якому режиму пастеризації відповідає нагрівання до температури 72 – 78*С і витримці - 30 сек
Яка температура і витримка молока при довготривалому режимі пастеризації?
Який вид теплової обробки молока проводять при температурі 120*С і більше?
Яка температура і витримка молока при миттєвому режимі пастеризації?
Який механізм масловиготовлювача служить для промивання масла?
На скільки процентів заповнюють місткість масловиготівника при збиванні?
Які машини призначені для сквашування молока?
За допомогою яких засобів контролю вимірюється тиск?
В яких манометрах чутливим робочим елементом являється одновиткова трубчата пружина?
Які термометричні рідини застосовують в термометрах?
Яке призначення автоклавів?
Що являє собою процес шлямування?
Яка жирність вершків при виробництві масла?
Барабан сепаратора-молокоочисника встановлюється на?
Механічну обробку молока можуть здійснювати за допомогою?
Механізм подрібнення вовчка складається з?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома