Для приготування бісквітного тіста оптимальна температура яєць і меланжу перед збиванням становить
Види бісквіту
Способи приготування бісквіту
При приготуванні бісквітного напівфабрикату краще використовувати:
Бісквітний напівфабрикат у формах випікають при температурі:
Бісквітний напівфабрикат після випікання витримують:
Для приготування бісквіту «Буше» збивають:
Вологість бісквітного тіста становить:
Основний набір сировини для приготування бісквіту основного:
Основним структуроутворювачем у бісквітному тісті є:
Бісквітний напівфабрикат з грудками нерозмішаного борошна: назвіть причину:
Поверхня капкейків темного кольору, сильно розтріскана, назвіть причину:
Поверхня кексів рівна, без підйому, назвіть причину:
Назвіть розпушувач бісквітного тіста.
Який бісквіт готують із підігріванням?
Вкажіть правильний варіант підготування яєць довикористання?
Вкажіть, правильний варіант взаємозаміни 1 кг яєць меланжем приприготуванні бісквітного тіста
До якого часу збивають яєчно-цукрову суміш для бісквіта?
Скільки часу випікають н/ф бісквітний для рулетів?
Бісквітне тісто за структорою це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома