Борщ – українська національна страва, обов’язковою складовою частиною якої є:
Якої форми нарізають капусту для борщу «Полтавський» ?
Який борщ перед подачею заправляють часником?
Який смак повинен мати борщ?
При якій температурі подають гарячі супи (борщі)?
Якій тепловій обробці піддають білі коріння, моркву й цибулю при приготуванні борщів?
Який борщ подають з пампушками?
Кабачки входять до складу борщу:
Столові буряки нарізують скибочками для борщів:
Без капусти білокачанної готують борщ:
Борщ український готують на бульйоні :
На підставі загальних правил варіння заправних супів, сирими у борщі закладають продукти харчування:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома