Яке твердження правильне
Способи підготовки буряку для приготування борщів
В який вид борщу за рецептурою додають яблука нарізані часточками
Особливість приготувати борща чернігівського
Норма подачі супів
Виконайте процес подачі борща українського
Який борщ подається з галушками
Буряки варити з шкірою з додаванням оцту, охолодити, обчистити, нарізати соломкою. покласти томат пюре, додати бульйон і тушкувати 5-7хв. У кип‘ячий бульйон покласти картоплю, нарізану часточками, варити 10-15хв, а потім тушковані буряки, пасеровані цибулю і коріння. сіль, цукор, варити 5-7хв. Заправити перцем і лавровим листям. Подаючи на стіл. покласти нарізані бланшовані сосиски, сметану, зелень, окремо подати ватрушки.
Який вид борщу готують за такою технологією
Для якого виду борщу підготовлений щавель припустити у власному соку. а шпинат у невеликій кількості води, потім усе протерти
Бульйон з курки або качки. Перед подаванням борщ заправити шпиком, розтерти з ріпчастою цибулею
Буряки нарізати часточками і тушкувати з томатним пюре і буряковим квасом. Вказати назву борщу
… додати варені нашатковані гриби, чорнослив, зварений з додаванням цукру. Борщ можна подавати холодним.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома