Технологія приготування бутербродів.

Додано: 19 травня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 15 разів
12 запитань
Запитання 1

За кількістю використаних продуктів бутерброди бувають....

варіанти відповідей

прості і комбіновані

 прості і закусочні

  прості і сладні

 прості і важкі

Запитання 2

За формою бутерброди поділяють на ....

варіанти відповідей

холодні, гарячі

відкриті, закриті, закусочні

сандвічі, бургери, канапе

 великі, середні, малі

Запитання 3

За смаком бутерброди бувають ....

варіанти відповідей

солоні

смачні

солодкі

гострі

пекучі

Запитання 4

Як правильно розташувати продукти на бутерброді?

варіанти відповідей

в центрі хлібної основи

 рівномірно по всій поверхні хлібної основи

 продукти повинні звисати з хлібної основи

як завгодно

Запитання 5

За температурою подачі бутерброди бувають.....

варіанти відповідей

холодні, гарячі

 холодні, теплі

  теплі, охолоджені

  охолоджені, підігріті

Запитання 6

Для бутербродів хліб нарізають.....

варіанти відповідей

однаково для всіх видів бутербродів

для відкритих 1 - 1,5 мм, а закритих 0,5 мм

для відкритих 0,5 см, а закритих 1 - 1,5 см

для відкритих 1 - 1,5 см, а закритих 0,5 см

Запитання 7

Доповніть речення.

Для бутербродів продукти нарізають не раніше ніж ...........до подавання бутербродів на стіл.

варіанти відповідей

40-50 хв

20-50 хв

5-10 хв

45-60 хв

Запитання 8

Термін зберігання бутербродів в холодильнику.

варіанти відповідей

до 8 годин

  до 3 годин

до 24 годин

 до 1 години

Запитання 9

Сандвічі - це ...........бутерброд.

варіанти відповідей

відкритий

закритий

середній

Запитання 10

Продукти для бутербодів нарізають слідуючим чином ...........

варіанти відповідей

сир 2 - 3 см; м'ясні продукти, ковбаси 3 - 4 см.

  сир 3 - 4 мм; м'ясні продукти, ковбаси 2 - 3 мм.

  сир 2 - 3 мм; м'ясні продукти, ковбаси 3 - 4мм.

  сир 2 - 3 мм; м'ясні продукти, ковбаси 5 - 6 мм.

Запитання 11

Канапе - це вид ..........бутербродів.

варіанти відповідей

закритих

солодких

великих

 закусочних

Запитання 12

Оберіть правильну класифікацію зображених бутербродів.


варіанти відповідей

відкриті, прості, солоні, холодні

 закриті, складні, солоні, холодні

 відкриті, складні, солоні, гарячі

 відкриті, складні, солоні, холодні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест