За способом розпушування види тіста поділять
При приготуванні дріжджового безопарного тіста молоко або воду нагрівають до температури
За зовнішніми ознаками закінчення процесу бродіння можна визначити так
Як надлишок цукру в тісті впливає на його якість?
Як впливають яйця на якість тіста і виробів?
При використанні якого борошна тривалість замішування тіста повинна бути більшою?
Вкажіть оптимальну t° для розвитку дріжджів у тісті
При якій температурі дріжджі припиняють свою життєдіяльність?
Вкажіть правильний варіант технологічного процесу приготування дріжджового тіста безопорним способом
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при приготуванні дріжджового тіста "Тісто не підходить або процес бродіння проходить мляво"
Вкажіть температуру фритюру, в якому необхідно смажити пиріжки із дріжджового тіста
Вкажіть виріб із дріжджового тіста, при формуванні яких краї лемішки защипують над фаршем у вигляді складок, а середину залишають відкритою
Вкажіть вироби із дріжджового тіста, які смажать у фритюрі
Вкажіть час випікання та температурний режим для кулеб’яки
Назвати виріб із дріжджового тіста, який за такими органолептичними показниками якості має: колір від світло-коричневого до жовтого, вироби крихкі, зверху посипані цукровою пудрою?
Який виріб із дріжджового тіста має таку органолептичну характеристику: форма - кругла, поверхня рівномірна і посипана цукром, консистенція дрібнопориста?
При якій температурі та скільки часу випікають булочку «бутербродну»?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома