Технологія приготування холодних страв і закусок

Додано: 11 квітня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 60 разів
10 запитань
Запитання 1

Яка температура подачі холодних страв і закусок

варіанти відповідей

10 - 15С*

12-14С*

10-12С*

Запитання 2

На які групи класифікуються холодні страви і закуски ?

варіанти відповідей

Страви з яєць та сиру,кулешики,закуски з м'яса,бутерброди.

Бутерброди,салати та вінегрети,закуски.

Вінегрети,бутерброди, салати із варених овочів,закуски з грибів.

Запитання 3

Холодна страва відрізняється від закуски:

варіанти відповідей

виходом на порцію

 технологією приготування

формою нарізання продуктів

Запитання 4

Температура подавання холодних страв і закусок: 

 

варіанти відповідей

5 - 10оС

12оС

14 - 16оС

Запитання 5

Холодні страви відрізняються від закусок тим, що ...

варіанти відповідей

збуджують апетит;

надають столу святковість;

їх подають з гарніром.

Запитання 6

До банкетних закусок відносять

варіанти відповідей

Канапе,кошики,воловани з різними продуктами

Бутерброди асорті,ікра,риба копчена

Сир твердий,ковбаса варена,балик

Запитання 7

За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна поділити на такі групи: 

варіанти відповідей

бутерброди;

закуски з овочів і грибів;

салати і вінегрети;

запечене м'ясо;

закуски з рибним фаршем.

Запитання 8

Як називаються бутерброди, для приготування яких, беруть черствий пшеничний або житній хліб? 

варіанти відповідей

воловани;

листкові;

багатошарові;

канапе

Запитання 9

Як називаються бутерброди покриті великою кількістю різних продуктів, які по своїй калорійності можуть замінити сніданок або вечерю? 

варіанти відповідей

багатошарові;

калорійні;

закусочні;

бутербродні торти

Запитання 10

Гарячі закуски включають в меню...

варіанти відповідей

перед холодними закусками;

після холодних закусок;

для збудження апетиту.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест